Διαδικτυακά Μαθήματα Εκπαίδευσης Σκύλου

 

Από την άνεση του χώρου σας και με τη χρήση του Διαδικτύου , παρακολουθείτε το μάθημα που σας ενδιαφέρει και εκπαιδεύετε τον σκύλο μόνοι σας. Με πολύ χαμηλότερο κόστος από την δια ζώσης εκπαίδευση με τον εκπαιδευτή, σε μέρες και ώρες που βολεύει στο πρόγραμμά σας, έχετε την δυνατότητα να μάθετε στον σκύλο σας κανόνες συμπεριφοράς και να λύσετε διάφορα προβλήματα που σας απασχολούν. Πληροφορίες - Ραντεβού στο τηλέφωνο 6979223803

Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Σκύλων
K9 Doorways Dog Trainer School

 Επιλέξτε τον κύκλο μαθημάτων που χρειάζεστε

1. Διαδικτυακά μαθήματα Προεκπαίδευσης Κουταβιού. Παρακολουθήστε όλα όσα πρέπει να εφαρμόσετε στο κουτάβι σας που μόλις υιοθετήσατε ή περιμένετε να έρθει στο σπίτι σας τις επόμενες ημέρες. Το Διαδυκτιακό Πρόγραμμα Προεκπαίδευσης Κουταβιού σας δίνει τη λύση σε ζητήματα τουαλέτας, δαγκώματα, καταστροφές στο σπίτι, ημερήσιο πρόγραμμα σκύλου και πλάθουμε μαζί τον χαρακτήρα του σκύλου σας για να έχετε μια ομαλή συμβίωση. Αποτελείται από 3 μαθήματα, 1 ώρας διάρκεια το κάθε ένα και πρέπει να πραγματοποιηθούν όταν ο σκύλος βρίσκεται σε ηλικία από 2 έως τεσσάρων μηνών.

2. Διαδικτυακά μαθήματα εκμάθησης τουαλέτας. Ανεξαρτήτως ηλικίας σκύλου, χτίζουμε μαζί το ημερήσιο πρόγραμμα του τετράποδου φίλου σας και αντιμετωπίζουμε το ζήτημα της τουαλέτας. Αποτελείται από 2 μαθήματα, 1 ώρας διάρκεια το κάθε ένα.

3. Διαδικτυακά μαθήματα Διόρθωσης Συμπεριφοράς. Εάν ο σκύλος σας γαβγίζει υπερβολικά, πηδάει επάνω σας, κάνει καταστροφές στο σπίτι, δαγκώνει, πάσχει από άγχος αποχωρισμού μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε παρακολουθώντας τα μαθήματα Διόρθωσης Συμπεριφοράς. Σε αυτό το πρόγραμμα επικοινωνείτε πρώτα μαζί μου, περιγράφετε το πρόβλημα και αναλόγως του ζητήματος και της ηλικίας του σκύλου, σας ενημερώνω για τον αριθμό των μαθημάτων που χρειάζονται.

4. Διαδικτυακό μάθημα Υπακοής. Με ειδικά διαμορφωμένα βίντεο, παρακολουθείτε τις ασκήσεις που πρέπει να εφαρμόσετε στον σκύλο σας για να μην σας τραβάει στην βόλτα, να έρχεται όταν τον καλείτε και μια σειρά από άλλες εντολές. Αποτελείται από 4 μαθήματα, 1 ώρας διάρκεια το κάθε ένα και αφορά σκύλους ηλικίας 6 μηνών και πάνω.

 

 

Mαθητές μας που εκπαιδεύτηκαν μέσω Skype είπαν για την εμπειρία τους

 
 


 Στιγμιότυπο κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μέσω Skype

 

 Με την Στεφανία από τη όμορφη Νάξο και τον Νέγκρο σε μάθημα με την χρήση του διαδυκτίου.

Με την Βαλέρια από τη μακρινή Ζυρίχη και την Νάλα σε μάθημα με την χρήση του διαδυκτίου.

 

Με την Μαίρη απο την Κρήτη και τον 4 μηνών Πιγκάλ, σε διαδυκτιακό μάθημα εκπαίδευσης μέσω Skype.

 

 

 

 

Μία σειρά από μαθήματα καταγεγγραμένα σε βίντεο παρέχονται στους μαθητές μας για την εκπαίδευση μέσω Skype