Βιογραφικό


Ονομάζομαι Θωμάς Αναστασιάδης και γεννήθηκα το 1978. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά και ζώ στην Κατερίνη. Τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια ήμουν αθλητής στην ομάδα Handball του Αρχελάου Κατερίνης κατακτώντας 4 πανελλήνια πρωταθλήματα σε παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα. Σπούδασα για 2 χρόνια στο North College Marketing και Διαφήμιση, και στη συνέχεια υπηρέτησα τη θητεία μου για 18 μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις.

Σήμερα είμαι αντιπρόεδρος στην εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε
Η ενασχόληση μου με τα σκυλιά ξεκινάει από την ηλικία των 15 ετών όπου απέκτησα και το πρώτο ημίαιμο θηλυκό Boxer. Η αγάπη μου για τα σκυλιά με οδήγησε να αποκτήσω και να συμβιώσω, τα επόμενα χρόνια, με 3 Boxer καθιστώντας απαραίτητη την εκπαίδευσή τους για την ομαλή συμβίωση με την οικογένεια μου.

Πειραματίστηκα, δοκίμασα μεθόδους διαβάζοντας βιβλία , συνεργάστηκα με εκπαιδευτές και κατάφερα να δημιουργήσω μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών της οικογένειας μου και των σκυλιών μας. Οι εμπειρικές γνώσεις λοιπόν που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια με οδήγησαν στην έρευνα της κατάλληλης σχολής που θα με οδηγούσαν να γίνω εκπαιδευτής σκύλων και να πάρω όλα τα εφόδια που απαιτούνται για αυτή την πραγματικά πολύ υπεύθυνη δουλειά.

Η πρώτη γνωριμία που είχα με τον εκπαιδευτή Γιάννη Αδαμόπουλο το 2011 ήταν καθοριστική. Είδα με τα μάτια μου σκυλιά να υπακούουν μπροστά σε κόσμο, μπροστά σε θορύβους, με απίστευτες ενοχλήσεις και φυσικά σε εξωτερικούς χώρους χωρίς την ‘’ασφάλεια’’ του χώρου που το ζώο είχε μάθει να υπακούει. Έτσι ξεκίνησε η εκπαίδευση μου σαν εκπαιδευτής σκύλων στη σχολή Κ9DOORWAYS όπου τελείωσα με επιτυχία.

 

Τίτλος σπουδών

Με τον εκπαιδευτή μου Γιάννη Αδαμόπουλο, ολοκληρώνοντας τα μαθήματα εκπαιδευτού σκύλων.


"Έχω συνεργαστεί με αρκετούς ανθρώπους και είναι ελάχιστοι αυτοί που με την αφοσίωση, την πειθαρχία και την υπομονή τους καταφέρουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να εξελίξουν σημαντικά αυτό που αγαπάνε! Τα παραπάνω αποτελούν συστατικά επιτυχίας κάθε εκπαιδευτή και νομίζω ότι ο Θωμάς τα διαθέτει στο έπακρο.

To begin it's a matter of time, to continue it's a matter of choice, to succeed it's a matter of character.''
John Adamopoulos
Certified Dog Trainer


Το 2016 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε μια ακόμα σχολή. Αυτή τη φορά στην The Canine Behavior Expert + P Dog Trainer Academy την οποία και ολοκλήρωσα επιτυχώς, αποκτώντας τον τίτλο του Θετικού Εκπαιδευτή & Τεχνικού Συμπεριφοράς Σκύλων. Ο εκπαιδευτής μου κ. Στέφας Αντώνης μου δίδαξε νέους δρόμους στην εκπαίδευση των σκύλων και διεύρυνε το πεδίο σκέψης μου. 

''Ακολουθώντας ένα σχέδιο ενορχηστρωμένο από εμάς τους ίδιους πάρα πολλά χρόνια πίσω, συναντηθήκαμε στο πρόσφατο παρόν για να ανταλλάξουμε εμπειρίες ως μαθητές και δάσκαλοι παράλληλα, σε έναν χώρο κοινό.

Ως εκπαιδευτές σκύλων οφείλουμε να είμαστε χρήσιμοι, συνεπείς, ωφέλιμοι και όχι ευχάριστοι.
Έχουμε καθήκον και υποχρέωση να οδηγούμε τον κάθε κηδεμόνα και τον σκύλο του μέσα από δύσκολους δρόμους, να τους βγάζουμε στο ξέφωτο και πάνω απ’ όλα να τους προσφέρουμε φως – πληροφορία για να μπορούν να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να δυναμώνουν τις αντοχές τους.

Εσύ Θωμά, εκτελείς με σταθερότητα τον ρόλο σου, παίρνεις από το χέρι και οδηγείς, γνωρίζεις πώς να πολλαπλασιάζεις τα θετικά σε ζώα και ανθρώπους.

Η εκπαίδευση σκύλων είναι τέχνη, επιστήμη και ένα σύνολο τεχνικών δεξιοτήτων. Η επιλογή του τι θα χρησιμοποιηθεί και πότε είναι η τέχνη της εκπαίδευση σκύλων. Τα έχεις Θωμά και Πορεύεσαι ως δημιουργός και όχι ως απλός εκτελεστής.


Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες και σου ζητώ να οδηγείς με γνώμονα το φως, την αγάπη και την διαίσθησή σου, χωρίς φόβο και επιβολή αλλά με ανοικτή σκέψη και επιμονή.''


Φιλικά

ΣΤΕΦΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Ψυχολόγος Σκύλων (CBC UK, IAABC#8520, ACABC & CDBC candidate)
Εξειδίκευση: Επιθετικότητα - Φοβίες
Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων (APDT#68819, CPDT-KA candidate)
Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Σκύλων (The Canine Behavior Expert OnLine PDTA)
Βοηθός Κτηνιάτρου (VA Penn Foster USA)

 

 

Με τον εκπαιδευτή μου κ. Αντώνη Στέφα

 

Παράλληλα συμμετέχω σε σεμινάρια και ενημερώνομαι για όλα τα νέα δεδομένα γύρω από την εκπαίδευση των Σκύλων

 

 

Από το 2011 μέχρι το 2016 έχω εκπαιδεύσει με επιτυχία περισσότερους από 350 σκύλους κερδίζοντας τα θετικά σχόλια των ιδιοκτητών που με εμπιστεύθηκαν (δείτε εδώ)

Απο τον 2016 παρουσιάζω στον ΣΚΑΙ 92,6fm την εκπομπή ''περιPETειες στον αέρα'' , παρέα με την ραδιοφωνική παραγωγό και συνεργάτιδα Θεοπίστη Δαφνή. Μια εκπομπή αφιερωμένη στον τετράποδο φίλο μας.

Το καλοκαίρι του 2017 , ξεκίνησα μια νέα συνεργασία με την γνωστή για την φιλοζωική της δράση, Αντωνία Νατσιοπούλου και δημιουργήσαμε τον εκδοτικό οίκο ''ΝΟΥΣ'', ο οποίος θα παρουσιάσει μια σειρά απο βιβλία και εκπαιδευτικά εγχειρίδια , που σχετίζονται με τον σκύλο. 

Αναστασιάδης Θωμάς
K9 Doorways Dog Trainers School
Θετικός Εκπαιδευτής & Τεχνικός Συμπεριφοράς Σκύλων
Κίν. 6979.22.38.03
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.